SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Konståkningsklubb Singel
– inspirerande och utvecklande från minior till senior

Lägerinformation v.25
2022-06-15 13:57

Varmt välkommen till Öcker på dagläger vecka 25.

Vår förhoppning är att det ska bli bra och inspirerande träning för såväl åkare som tränare.

 

Du anmäler dig vid ankomst varje träningsdag till lägerpersonal på plats. Grupper och schema finns på vår hemsida. Fysträning kommer att hållas av någon av lägrets tränare och sker utomhus eller vid dåligt väder inne i ishallen.

 

Tränarna kommer inte kunna vara behjälpliga med att knyta skridskor eller liknande för barnen men det kommer finnas 1-2 lägerpersonal som eventuellt kan vara behjälpliga.

 

Vi kommer inte kunna vistas i kaféet men tillgång till omklädningsrum finns. Och självklart hoppas vi på fint väder så vi kan vara ute mellan passen. Vi ser helst att åkarna vistas i närheten av idrottsområdet mellan passen. Om man tar sig någon annanstans är det bra om man anmäler det till lägerpersonal. Man får själv hålla koll på tider.

 

Lägret ansvarar inte för privata värdesaker.

 

Lunch serveras i portionslådor för Er som beställt och faktureras i efterhand. Vi har hittills inte fått in någon informaion om specialkost så har ni som beställt mat missat det får ni gärna höra av er snarast till kansli@gkk.se

 

För att ta sig till Öckerö behöver man åka bilfärja som tar ca 12 minuter mellan Lilla Varholmen och Hönö färjeläge. Tidtabell hittar ni här:

https://www.trafikverket.se/resa-och-trafik/trafikinformation/farjetrafik/honoleden/

 

Adressen till ishallen på Öckerö är Prästängen 1.

 

 

 

 


Nyhetsarkiv
Lägerinformation v.252022-06-15 13:57
 
SKF
 
GKK på sociala medier
 
Samarbetspartners