SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Konståkningsklubb
Glädje – Inspiration – Trygghet

Pallplats och personbästa i Vårgårda
2022-09-25 11:17
Emelie, Danni, Melina och Tindra på A-tävlingspremiären i Vårgårda, 22-23 september 2022

Det blev en fin start på tävlingssäsongen för Emelie, Danni, Melina och Tindra på A-tävlingen i Vårgårda. De bjöd på fina åka med personbästa, härlig stämning och gemenskap där de stöttade varandra. Tindra belönades dessutom med en tredjeplacering.

Danni, Melina och Tindra tävlade i U15A-klassen med kortprogrammet på lördagen och frifprogrammet på söndagen.
 
Tindra, som efter kortprogrammet låg på en fjärdeplats inför söndagen gjorde ett näst intill felfritt friprogram och åkte upp sig till en andraplats vilket totalt gav henne tredjeplatsen och en bronsplacering. 
 
Danni fick pluspoäng på sin enkel axel i både korta och långa. Hon låg nia efter kortprogrammet, åkte ett fantastiskt fint långprogram vilket resulterade i personbästa och en sjundeplats i friprogrammet. Danni hamnade slutligen på en åttonde plats.  
 
Melina kämpade sig igenom sina program med den härliga känslan att tycka det är roligt att tävla igen. Med nytt långprogram samt fin enkel axel och kombinationspiruett hamnade Melina slutligen på en 16:e plats. 
 
Emelie som tävlade i klassen U13A gjorde en fin sittpiruett i korta som belönades med pluspoäng och kombinationspiruetten i långa gav henne level 3. Emelie åkte båda programmen på lördagen, slog sitt personbästa i långa och slutade på en niondeplats. 
 
Riktigt bra kämpat allihop! 
 
 
 
 
 

Nyhetsarkiv
 
Schema & schemaändringar
SKF
 
GKK på sociala medier
 
Samarbetspartners