SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Konståkningsklubb
Glädje – Inspiration – Trygghet

Distriktsmästerskap 4-5 februari 2023
2023-02-06 15:11
DM 2023 – Emelie, Rebecca (foto: IceGalaxy), Danni, Tindra.

Helgen 4-5 februari arrangerades förbundstävlingarna DM och Bäst i väst i Angereds ishall där Göteborgs KK var medarrangörer. Från GKK deltog Emelie i U13A, Danni & Tindra i U15A samt Rebecca i Junior A.

Emelie var först ut av klubbens åkare och åkte både korta och långa under lördagen. Hon presterade fina 2S i både kort-och långprogrammet och en fin kombinationspiruetten med Level 3 i långprogrammet.
 
Rebecca klarade bland annat fin 2Lz+2T och fick Level 3 i kombinationspiruetten under lördagens korta. I friåkningen på söndagen fick Rebecca kämpa lite och klarade för första gången under tävling en hoppkombination med 2Lz+T2+2Lo.
 
Danni bjöd på fin presentation och en klockren 2S+2T i kortprogrammet och i friåkningen åkte hon med fin inlevelse och bedömdes med fina programkomponenter.
 
Det blev ett felfritt kortprogram av Tindra och även ett starkt långprogram. Hon genomförde svåra tekniska moment och presterade bland annat en fin Level 3 i kombinationspiruetten.
 
Starkt och bra kämpat av klubbens åkare under årets DM.

Nyhetsarkiv
 
Schema & schemaändringar
SKF
 
GKK på sociala medier
 
Samarbetspartners