Anmälan till våra grupper
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Konståkningsklubb Singel
– inspirerande och utvecklande från minior till senior

Om oss

Göteborgs Konståkningsklubb bildades 17 november 1943. Vi är en inkluderande konståkningsklubb där barn, ungdomar och vuxna är välkomna att ha kul genom träning och tävling oavsett ambitionsnivå. Vår filosofi är att så långt som möjligt skapa förutsättningar för alla åkare i klubben att nå sina drömmar och mål. Vi verkar för en god anda, meningsfull fritid och en hög kvalitet med välutbildade ledare.

 

Göteborgs Konståkningsklubb har ca 70 tävlingsåkare från grundtest till elitserien. Vi har en skridskoskola med cirka 100 åkare. Träningen bedrivs sex dagar i veckan i olika hallar i Göteborg, främst i Slottsskogsrinken (ej under 2022-2023 pga rivning och ny uppbyggnad) och Vallhallarinken, men även i Marconi, Frölundaborg, Isdala och Angered.

Vi satsar både på bredd och elit och vi vill kunna ge alla våra åkare bra tränings- och tävlingsmöjligheter.

 

I vår verksamhet vill vi att varje åkare ska utvecklas och inspireras i en lugn, trygg och harmonisk träningsmiljö. Våra tränare är högutbildade med kompetens inom konståkningens alla stegutbildningar, rörelserikedom och psykologi. De uppdaterar sig löpande genom kurser, föreläsningar och tränarträffar om vad som händer inom idrottens utveckling och forskning både generellt och specifikt för konståkningen.

 
Schema & schemaändringar
SKF
 
GKK på sociala medier
 
Samarbetspartners