Anmälan till dagläger på Öckerö vecka 25
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Konståkningsklubb Singel
– inspirerande och utvecklande från minior till senior

Rutiner vid tävling
Innan tävling
Se till att du har din tävlingsmusik på minst 1 cd-skiva som är tydligt märkt med namn, föreningstillhörighet och tävlingsklass. För alla A-klasser ska även varje skiva vara utmärkt om det är kort- eller friprogram.
Ta kontakt med den tränare som följer med på tävlingen vilken tid ni ska vara på tävlingen och var ni ska vara och vad som gäller.
 
Startordning lottas normalt kvällen innan första tävlingsstart för tävlingen. Håll koll på startordning och tid, snabbast info hittas på arrangörens hemsida.
 
På tävling
Kom i god tid till tävlingen, gärna 1,5-2 timmar innan gruppen startar. Tävlingsarrangören anger tidsuppskattningar men dessa är preliminära och tävlingar kan gå snabbare än planerat.
Det första åkaren ska göra när man anländer till tävlingen är att söka upp sin medföljande tränare för att informera att man är på plats. Checka också av hur arrangören ligger till i tidsschemat, när det är dags för uppvärmning på mark och när det är dags att knyta på sig skridskorna.
 
Föräldrar får inte vistas i omklädningsrummen på tävlingar. Lämna därför åkaren/åkarna med alla tävlingssaker i anvisat omklädningsrum. Detta för att omklädningsrummen är till för åkare och tränare, där de har möjlighet att ostört gå igenom viktiga saker för tävlingen och av respekt för andra föreningars åkare som behöver vara i fred för att fokusera.
 
Åkaren ska innan de kommer till tävlingen satt upp håret och fixat ev. smink. Ibland kan tränarna hjälpa till med håruppsättning och sminkning, men detta måste i så fall avtalas med medföljande tränare innan så att tränaren kan avgöra om denne har tid och möjlighet till detta.
 
Det här är bra att ha med sig på tävlingar:
 
- Skridskor
- Skydd
- Tävlingsdräkt
- Tävlingstights
- Tävlingsjacka
- Vantar
- Strumpor
- Skavsårsplåster el dyl
- Reserv-CD med programmusiken
- Håraccessoarer + smink
- Hårspray
- Näsdukar
- Gympaskor
- Hopprep
- Vattenflaska
- Mellanmål
 
 
Anmälning & Avanmälning

Information om vilka tävlingar klubben erbjuder och har medföljande tränare på finns under fliken Aktuella tävlingar.

  • Stjärn-åkare kan anmälas till stjärntävlingar.
  • B-åkare kan anmälas till klubb- och stjärntävlingar (sjärntävlingar har dock sällan med alla B-klasser).
  • A-åkare kan anmälas till A-tävlingar och klubbtävlingar. Vid uppnådd poängkriterie även till Elitserien.


Fyll i  anmälningsformuläret (gäller endast för klubb- och stjärntävlingar) senast en månad innan första tävlingen. Klubbens åkare anmäls därefter till de tävlingar som ni har angivit. 

Om ni vill lägga till tävlingar gör ni en ny anmälan senast fyra veckor innan tävlingen. Vill ni ändra/ta bort en anmäld tävling måste ni skicka ett mail till tavlingsanmalan@gkk.se med kopia till ekonomi@gkk.se. Läs nedan vad reglerna säger om avanmälan.


Vill flera åkare i samma tävlingsklass anmälas till samma tävling är det tränarna som avgör vilken prioriteringsordning som ska gälla i anmälan.
Eftersom det inte är säkert att alla åkare kommer med på alla tävlingar är det bra att kryssa i någon extra tävling!

  • Ca en vecka innan tävlingen finns all information som ni behöver på arrangörens hemsida eller på Svenska Konståkningsförbundets centrala tävlingssida. Där ser ni om ni kommit med eller inte.
  • Har ni kommit med på tävlingen, dvs ni står med på deltagarlistan, kommer ni senare under säsongen att få en e-postfaktura från GKK Singel på anmälningsavgiften.

 

Regler för avanmälan och återbetalning

  • Hela avgiften återbetalas om anmäld åkare inte får deltagandet bekräftat eller om tävlingen blir inställd.
  • Vid avanmälan efter anmälningstidens utgång, men före kl. 24 två dagar före första tävlingsdagen återbetalas halva avgiften. OBS! Tänk på att den som sköter anmälningarna ska hinna ta bort anmälan.
  • Vid avanmälan efter kl. 24 dagen före första tävlingsdagen, eller efter fastställande av startordning om den skett tidigare, sker ingen återbetalning (helt enligt SKFs regler).

VIKTIGT!

Avanmälan måste göras till tävlingsledaren direkt, samt till tavlingsanmalan@gkk.se och ekonomi@gkk.se så att medföljande tränare inte blir orolig och efterlyser er, samt att kassören ev. kan begära avgiften tillbaka från den arrangerade klubben och kreditera er.

 

Aktuella planned programs

Samtliga A- och B åkare – se till att tavlingsanmalan@gkk.se  alltid har ditt/dina aktuella planned programs.
Planned program formulär finns här

Elementlista med förkortningarna finns här

 

Lycka till på tävlingarna!

 
SKF
 
GKK på sociala medier
 
Samarbetspartners