Anmälan till dagläger på Öckerö vecka 25
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Konståkningsklubb Singel
– inspirerande och utvecklande från minior till senior

Program - koreografi, musik och privatträning

Gruppansvariga tränare ansvarar för att alla åkare i gruppen har program som passar åkarens tävlingsklass och att alla program är klara när tävlingssäsongen startar. Elit- och A-tävlingarna brukar vara först ut på säsongen och prioriteras på eftersäsongen inför kommande säsong. Klubbtävlingar och stjärntävlingar startar senare under hösten. I regel har åkarna programmet i två säsonger. Målsman kontaktar den tränare i klubben som åkaren vill ska göra programmet, för att boka tid med tränaren.

Program - koreografi

När åkaren klarat sitt tävlingstest kan åkaren få ett tävlingsprogram och börja tävla på stjärntävlingar.

 

Alternativ 1: Gruppens inövade slinga till musik kan användas som det första tävlingsprogrammet. Ingen kostnad.

 

Alternativ 2: För ett helt nytt program bokas tid för koreografi med ansvarig tränare. Det ingår koreografi 2 timmar (2*50 min) på klubbis, musikval och en CD-skiva. Kostnad 650 kr faktureras målsman.

 

Kostnad för is vid koreografi: På egen grupps ordinarie träningspass tillkommer ingen avgift. På andra åkares ordinarie istider tillkommer en kostnad på 100 kr/50 minuter och gäller under försäsong, huvudsäsong och eftersäsong.


Föreningen kan boka extra istider utöver singelverksamhetens ordinarie istid. Den faktiska kostnaden för isen faktureras målsman.

 

 

Tränare för program

 

GKK Singels tränare har olika avgifter för att göra program/koreografi, klippning av musik och privatträning.

  • Joanna Dahlstrand kan bokas för musikval, musikklippning, koreografi och privatträning. Mejla joanna@gkk.se, för mer information.
  • Madelene Granath kan bokas för musikval, musikklippning, koreografi och privatträning. Mejla madde@gkk.se, för mer information.
  • Maria Bergqvist kan bokas för koreografi och privatträning. Mejla maria@gkk.se, för mer information.
  • Elin Hallberg kan bokas för musikval, koreografi och privatträning. Mejla elin.hallbergs@hotmail.com, för mer information.
  • Tamara Kuchiki Girdland kan bokas för musikval, musikklippning, koreografi och privatträning. Mejla tamara@gkk.se för mer information.
Musik

Åkarna har själva möjlighet att önska musik. Föreslå gärna några olika önskemål på musikval, så återkommer respektive tränare med feedback vilken musik som kan passa åkarens nivå bäst! Tränarna kan också ge förslag på musikval, hjälpa till med klippning av musik, om så önskas. Tränarna brukar se till att nya program inte görs till musik som redan används av andra åkare i GKK Singel.

Kostnad: Kontakta önskad tränare för prisuppgifter.

 

Privatträning

Det går att boka privatträning, om åkaren behöver träna extra på några moment t.ex. inför ett test eller en tävling. Kontakta önskad tränare för att se vilka tider som kan bokas.

 

Tränaravgift privatträning: Kontakta önskad tränare för prisuppgifter.

 

Kostnad för is vid privatträning: Privatträning kan endast erbjudas på särskild bokad tid och inte på klubbens föreningsis. Kostnaden för is är 250 kr/50 min. under huvudsäsong. Tiden bokas och faktureras av föreningen. 

 
SKF
 
GKK på sociala medier
 
Samarbetspartners