ANMÄLAN TILL VÅRTERMINEN 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Konståkningsklubb Singel

Joanna Dahlstrand

Huvudtränare 

joanna@gkk.se

 

”Jag vill vara delaktig till en meningsfull fritid där varje enskild individ står i fokus. Jag verkar för en god gruppsammanhållning där vi tillsammans  är starka. Jag vill inspirera till en livslång glädje till fysisk aktivitet som möjliggör grunden till en hälsosam livsstil. Min ledarskapsfilosofi är i en positiv anda som bjuder in till delaktighet. Att skapa och upprätthålla en god relation till varje individ värdesätter jag starkt.”

 

Utbildning

Joanna har Svenska Konståkningsförbundets instruktörsutbildningslicens Steg 4.

Hon är legitimerad specialidrottslärare och har lärarexamen i ämnena Idrott och hälsa samt psykologi. Joanna har lång erfarenhet av att ansvara för såväl nybörjare som tävlingsåkare.

Utöver arbetet i GKK är hon ansvarig för konståkningsinriktningen på Katrinelunds elitidrottsgymnasium i Göteborg.

 

Madelene Granath

Tränare och ansvarig för skridskoskolan samt vuxengrupper
madde@gkk.se

 

"Jag vill vara delaktig till de aktivas utveckling såväl fysiskt, psykiskt, socialt som idrottsspecifikt. Jag verkar för en jämlik miljö och god gruppsammanhållning där alla har rätt att bli sedda och göra sig hörda. Jag vill inspirera till att deltagare tar sig an nya utmaningar med kämparglöd och glädje. Min ledarskapsfilosofi innehåller bl.a. ett situationsanpassat ledarskap där de aktiva på olika sätt har möjlighet att vara delaktiga i beslut som rör deras träning beroende på deras nivå och mognad. God kommunikation ser jag som en grund för hållbara och bra relationer och för att kunna hjälpa de aktiva på bästa sätt."

 

Utbildning

Madelene har Svenska Konståkningsförbundets instruktörsutbildningslicens Steg 4.

Hon har examen i Idrottsvetenskap med inriktning Sports Management och erfarenhet av att ansvara för såväl nybörjare som tävlingsåkare.

Utöver arbetet i GKK Singel är hon tränare på sommarläger och verkar främst som mamma.

Ansvarig tränare för skridskoskolan.

Tamara Kuchiki Girdland

Tränare och elitansvarig

tamara@gkk.se

 

”Jag vill vara delaktig i en miljö där alla känner sig trygga och välkomna. Jag vill inspirera, vägleda och hjälpa varje åkare till att bli så bra som de själva kan bli. Jag vill ge tillbaka till den sport som har lärt mig så mycket och gett mig oerhört mycket glädje. Min ledarskapsfilosofi är att "Hårt arbete kommer alltid att få dig någonstans”!

 

Utbildning

Tamara har gått Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning Steg 4 samt utbildningen Professional Skater´s Association i USA. Hon har undervisat som tränare och koreograf för både åkare i singel och isdans i över 24 år. Hon tränar åkare från skridskoskolan till elitnivå.

Tamara deltog som åkare i det amerikanska landslaget under åren 1990-1996. Hon tävlade i World Junior Championship i singel och var reserv till olympiska teamet i isdans.

Hon fick utmärkelsen ”Årets tränare” 2018 av Föreningen Svenska Konståkningstränare.

Tamara har som tränare haft nöjet att tillsammans med sina åkare och SKF få uppleva nationella teamuppdrag och internationella tävlingar, där höjdpunkten varit Junior Grand Prix.

Svetlana Bannova

Tränare

 

"Jag vill vara delaktig i en trygg och inspirerande miljö. Jag vill hjälpa ungdomar få glädje av träning och kunskaper för sin utveckling inom konståkning."

 

Utbildning

Svetlana är från St. Petersburg i Ryssland. Hon har jobbat som tränare sedan 1982 och i Sverige sedan 1996. Svetlana har 3 års akademisk utbildning som tränare i Ryssland och licentiat inom idrott samt är legitimerad fysioterapeut. Svetlana tränar åkare på alla nivåer.

 

 
Jenni Honkila
Tränare 
 
"För mig som tränare är det viktigt att åkaren hittar sina styrkor och älskar att träna, för man blir aldrig färdig som konståkare och det är alltid något vi tränarna kan hjälpa till med. Just det är det finaste med den här sporten men också största utmaningen; ingen dag som tränare är tråkig för det finns alltid nånting åkarna behöver lära sig, både på och utanför isen. Jag tycker att det är inte bara det som händer på isen som är viktigt, utan man lär sig så mycket mer genom sporten som man kan ta med sig även utanför ishallen."
 
Utbildning
Jenni har gått Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 2A
Hon har även olika koreografi-, isdans-, hopp-, piruett- och stegutbildningar från Finland.
Hon har bott i Sverige i 10 år, är från Helsingfors, Finland, där hon har tränat och tävlat inom singel, synkro och isdans.
Hon jobbar med åkare på alla nivåer (fortsättningsgrupper till A åkare).
Är även Teknisk Specialist (TS) inom synkro och ledamot i Svenska Konståkningsförbundets Sportutvecklingskommitté-synkro.
Övriga tränare:
Emelie Kvist
Aktiv tävlingsåkare på B-nivå. Emelie arbetar i skridskoskolan och har gått tränarutbildning Grund.
 
Freya Kilbo

Fd. tävlingsåkare på B-nivå. Freya arbetar i skridskoskolan och har gått tränarutbildning Steg 1B.

 

Greta Polverini (ej tränare HT -23)

Aktiv åkare. Greta arbetar i skridskoskolan och har gått tränarutbildning Grund.

 

Lovisa Trägårdh (ej tränare HT -23)

Aktiv tävlingsåkare på B-nivå. Lovisa arbetar i konståkningsgrupperna och stjärngrupperna och har gått tränarutbildning Steg 1B.

 
Nele Ramstrand

Aktiv tävlingsåkare på B-nivå. Nele arbetar i skridskoskolan och har gått tränarutbildning 1A.

 
Rebecca Krook

Aktiv tävlingsåkare på A-nivå. Rebecca arbetar i skridskoskolan och konståkningsgrupperna och har gått tränarutbildning Grund.

 

Sara Dzonlic

Aktiv tävlingsåkare på B-nivå. Sara arbetar i skridskoskolan och har gått tränarutbildning Grund.

 

 
Schema & schemaändringar
SKF
 
GKK på sociala medier
 
Samarbetspartners