ANMÄLAN TILL VÅRTERMINEN 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Konståkningsklubb Singel

Arbetsgrupper

 

En förälder per åkare/myndiga åkare förväntas ingå i en av klubbens arbetskommittéer (t.ex. kafé, försäljning, sponsor, förråd och show, tävling och arrangemang). Detta val görs i samband med anmälan till säsongen.

 
Kafégrupp
Kafégruppen tar hand om kaféverksamheten när det är skridskoskola på lördagarna kl 9.15-11.05. Två föräldrar och barn står tillsammans ungefär 2-3 dagar per säsong och säljer kaffe, varm choklad, fika, toast m.m.

Till skridskoskolekaféet tar man med sig hembakat, toast samt köper in mjölk (laktosfri) till kaffe och te.

Kafégruppen bemannar även kaféet när klubben anordnar tester ca 4 gånger per säsong samt vid jul- och våruppvisningarna och i samband med slingauppvisningen.

 

Den person som är sammankallande och huvudansvarig för gruppen gör arbetsschema för säsongen, ansvarar för växelkassan, nycklar, koder samt inventerar kaféförrådet med jämna mellanrum. Ansvarige gör de inköp som behövs i kaféet, till klubbens uppvisningar och arrangemang. Den ansvarige har en nära dialog med marknadsgruppen för att få information om eventuella sponsorer som kan tänkas sponsra med varor till kaféet såsom kaffe, kaffemuggar, servetter, festis, kexchoklad m.m.

 

Försäljningsgrupp

Ansvarar för försäljningsaktiviteter såsom Idrottsrabatten, New Body, julartiklar m.m. Arbetsuppgifter som ingår är planering, leverantörskontakter, utskick till klubbens åkare, svarsmail, beställningar och utdelning av varorna. En sammanställning för faktureringsunderlag skickas till kassören. Försäljningsgruppen ansvarar för att inkomma med nya förslag på försäljningsvaror till styrelsen. En person är sammankallande och huvudansvarig för gruppen.

 

Förrådsgrupp

Gruppen har i uppgift att hålla ordning i förrådet, inventera inför shower och tävlingar, ordna med nya dräkter och material i samråd med tränarna inför jul- och våruppvisning. Förrådsgruppen tar även hand om skridskouthyrningen. Arbetsinsatsen har sin peak vid uppstart och avslut för skridskoskolan samt vissa grupper i singelverksamheten. Gruppen planerar och håller i uthyrningen av skridskor, återlämning och slipning mellan säsongerna. Ansvarar för att kontrakt skrivs för uthyrning samt att de rensas vid återlämningen av skridskorna. Förrådsgruppen ansvarar för att allt som varit iväg på tävlingar och vid uppvisningar ställs tillbaka på sin plats i förrådet. Gruppen ansvarar även för klubbens sliptider. En person utses till sammankallande och huvudansvarig.

 

Marknadsgrupp

Ansvarar för att aktivt sälja in klubbens olika sponsringspaket till medlemmar och företag. Gruppen arbetar för att få in sponsrade varor t.ex. 1 års förbrukning av kaffe, dricka, festis, korv och bröd, godis, toast m.m. Marknadsgruppen söker sponsring till våra tävlingar och arrangemang t.ex. sponsrade priserna till de tävlingsdeltagarna samt sponsrade rosor som säljs på klubbens tävlingar. Gruppen ansvarar också för att organisera och iordningställa lotteri, köpa in lotteriringar och ta emot lotterivinster från medlemmarna till klubbens tävlingar Kal Å Ada och Flygskäret, jul- och våruppvisningarna samt slingauppvisningen. En person utses till sammankallande och huvudansvarig.

 

Arrangemangsgrupp

Gruppen planerar och genomför olika arrangemang såsom aktivitetsdag/kväll och andra aktiviteter som kan vara roliga och nyttiga för åkarna. Gästföreläsare, halloweendisco…låt idéerna flöda.

Ordnar med fika till åkare och tränare vid olika tillfällen t ex Sisu-träffar, säsongsavslut, föräldramöte, årsmöte.

Ordnar fikakorg till domare vid test.

Är behjälpliga och assisterar uppvisningsansvarig tränare vid jul- och våruppvisningar.

Bemannar och genomför de åtaganden som klubben blivit tilldelad vid Gyllene Skridskon.

Ett samarbete med styrelsen för bästa planering. En huvudansvarig utses.

 

Tävlingsgrupp

Tävlingsgruppen ansvarar för planering, förberedelse och bemanning av klubbens egna arrangerade tävlingar och för de tävlingar som arrangeras gemensamt med Göteborgs Konståkningsförbund. Tävlingsgruppen ser till att klubben har tillräckligt många föräldrar/medlemmar med obligatorisk och godkänd utbildning från Svenska Konståkningsförbundet, för att klubbens ska uppfylla kraven för att kunna anordna tävlingar på alla nivåer och särskilt A-tävlingar som är ett villkor för SKF:s elitlicens. En person med adekvat utbildning är tävlingsledare och utses till sammankallande och huvudansvarig.

 
Schema & schemaändringar
SKF
 
GKK på sociala medier
 
Samarbetspartners