ANMÄLAN TILL SÄSONGEN 2024-2025
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Konståkningsklubb
Glädje – Inspiration – Trygghet

Josefin Taljegård
 
Joanna Dahlstrand
 
Svetlana Bannova
 
Maria Bergqvist
 
Jenni Honkila
 
Aksana Jolkin
 
Madelene Granath
 
Karin Ståhl
 
Danslärare

 

På grund av schemakrock så kan Albin inte ha dansen vecka 25. Vi kommer i stället samarbeta med danslärare från Dansforum i Göteborg båda veckorna. Nedan följer en kort presentation:

 

 

”Jag heter Samantha och kommer vara er danslärare under lägret.

Jag kommer ursprungligen från England och började dansa när jag var tre år gammal.
Efter tre års studier i London till professionell artist och danslärare fick jag min pedagog-behörighet i Balett, Jazz och Steppdans.  

Jag spenderade 13 år runtomkring i världen arbetandes som professionell dansare och frilanskoreograf, och det var på en av dessa kryssningsfartyg som jag träffade min man och sedan flyttade till Sverige.

Jag har varit danslärare på Dansforum sedan 2002 där jag håller klasser i Balett, Jazz, Stepp och Musikal. Jag är även huvudlärare för Dansforums Showlinjer.

Jag ser så mycket fram emot att träffa er alla för roliga dansklasser med massor av energi, det viktigaste av allt under en dansklass är att våga och ha kul!”

https://www.instagram.com/reel/C7RaMZKoGPm/

 

”Jag heter Linnéa och är danslärare inom Commercial Street och Femininvibe.
Själv har jag dansat i 18 år och under dem åren så har jag testat på många olika stilar men mina huvudstilar är Commercial Street och Femininvibe. Jag studerade dans på Lunds Dans o Musikal gymnasium, nu har jag varit danslärare i 5 år.
På mina lektioner kan man förvänta sig peppande koreografier men riktigt mycket energi. Stora rörelser som får dig själv och alla runtomkring dig taggade och glada!”

https://www.instagram.com/reel/C7eKQJJoLoy/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Schema & schemaändringar
SKF
 
GKK på sociala medier
 
Samarbetspartners