ANMÄLAN TILL VÅRTERMINEN 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Konståkningsklubb Singel

Anmälan, avgifter, betalning
Vårterminen 2024 kommer vi ha vuxenverksamhet i Angereds ishall och Vallhallarinken.

 

Höstterminen startar vecka 36 och pågår till och med vecka 50 (ej vecka 44). 

Vårterminen startar vecka 1 och pågår till och med vecka 13 (ej vecka 7).

 

ANMÄLAN
 
 

PLATSBEKRÄFTELSE

Ni ser direkt i anmälan om det finns platser kvar till önskad grupp. Samma dag som träningen startar får ni en avisering via mejl med avgiften att betala senast en vecka efter första träningstillfället. Där kan ni även välja att inte delta om ni ångrat er.

 

OBS! Viktigt att aktivt välja om man ej vill delta för att slippa få påminnelser om betalning och vi kan tydligt se att platsen blivit ledig.

 
AVGIFTER

Medlemsavgiften är obligatorisk och är 250 kronor per verksamhetsår (1 juli – 30 juni). I medlemsavgiften ingår Folksams idrottsförsäkring K63600.

Medlemsavgiften faktureras separat och måste vara betald innan första lektionen.

 

Träningsavgift: 1600 kr för 12 lektioner. 

Avgiften skickas ut med en avisering till angiven mejladress i anmälan alternativt att avgiften debiteras direkt vid anmälan. 

Nya åkare har rätt att prova-på första lektionen. Om man inte vill fortsätta måste man meddela det innan andra lektionen, därefter blir man betalningsskyldig för hela terminen.

 

Licens: Det är obligatoriskt med Licens för att få testa och tävla. Registrering sker av klubben och faktureras åkaren. Avgift 350 kr/tävlingsår. 

 

Ev. övriga avgifter: läs här >>

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Schema & schemaändringar
SKF
 
GKK på sociala medier
 
Samarbetspartners