Anmälan till huvudsäsong 2022-2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Konståkningsklubb Singel
– inspirerande och utvecklande från minior till senior

Valberedningen söker dig som vill vara med i GKKs styrelsearbete
2022-08-10 08:00

Vi inom Valberedningen för GKK söker inför årsmötet i september kandidater till Styrelsen som vill vara med och driva samt utveckla GKK.

 

Är du själv intresserad, eller känner du någon som du tror skulle kunna göra en viktig insats i Styrelsen så är du välkommen att kontakta Valberedningen.

 

En styrelse behöver inneha många olika kompetenser så tveka inte att vara med. Ett uppdrag i styrelsen innebär en möjlighet att vara med och påverka på ett positivt sätt. Vi ser även gärna fler vuxna i styrelsen med åkare från yngre åldersklasser som minior och ungdom.

 

Vi tar tacksamt och skyndsamt emot kandidater gärna innan sommarsemestern så vi kan ta fram ett förslag på en styrelse som kan representera alla grupper, nivåer och klubben på ett bra sätt.

 

Förutom ordinarie styrelsemedlemmar så eftersöker i år två personer som kan ta sig an klubbens Revison.

 

Tveka inte att ringa, mejla eller samtala med oss i valberedningen om du har något du funderar på. Kontaktuppgifter nedan.

 

Med vänlig hälsning,

Valberedningen, valberedning@gkk.se

 

eller

Martin Liljeberg 0708-206128, martin@liljeberg.com

Rebecca Gartz, rebecca.gartz@gmail.com

 

 
SKF
 
GKK på sociala medier
 
Samarbetspartners